Főoldal

http://eotvoskiado.hu/site/kiadvanyok/267

Értékesítési munkatársat keresünk az Eötvös-pontokba!
 Feladatok:- a könyvesbolt vezetése a cég előírásainak megfelelően; - a kiadó kereskedelmi politikájának hatékony képviselete;- a vevők igényeinek kielégítése a teljes körű árukészlet folyamatos szinten tartásával; - tevékeny részvétel a könyvesbolt arculatának és kínálatának kialakításában;- az értékesítési célok megvalósítása, a költségek, forgalom és eredmény folyamatos monitorozása;- a készlet nyilvántartása és pénzügyi adminisztráció vezetése, leltározás előkészítése és lebonyolítása;- kezdeményező kapcsolatépítés és kapcsolattartás az egyetemmel, a karok szervezeti egységeivel, valamint más könyvkiadókkal;- aktív kapcsolattartás a hallgatókkal, oktatókkal;- rendezvényeken, vásárokon való árusítás.Elvárások:- megfelelő szakirányú képzettség;- legalább 5 év szakmai tapasztalat;- megbízható felhasználói szintű számítástechnikai ismeretek;- pénztárgép kezelésének ismerete;- jó kommunikációs készség, ügyfélközpontú gondolkodás;- felelős, önálló munkavégzés, helyi szintű döntéshozatali képesség;- proaktív, problémamegoldó szemlélet, rugalmasság, alkalmazkodó készség.Előnyt jelentenek:- B típusú jogosítvány;- sERPa szoftver ismerete. A jelentkezéshez szükséges:- szakmai önéletrajz;- bruttó fizetési igény megjelölése. A fenti dokumentumokat a következő e-mail címre várjuk buki.beata@eotvoskiado.hu.

bővebben

Bővítjük szerkesztőségünket
Az ELTE Eötvös Kiadó, az Eötvös Loránd Tudományegyetem intézményi kiadója tapasztalattal rendelkező korrektorokkal, szöveggondozókkal bővíti szerkesztőségét. Korrektoraink gazdag tapasztalattal rendelkeznek a tudományos és szakmai szöveggondozás terén, szorosan együttműködnek a szerkesztőséggel. A közös munka előre ütemezett megbízás keretében zajlik, és feltétele a fentieken túl a számlaképesség.Jelentkezni szakmai CV-vel a következő címen lehet: szerkesztoseg@eotvoskiado.hu.

bővebben

A magyar büntetőjog általános tanai I.A magyar büntetőjog általános tanai I.
Az utolsó önálló budapesti büntetőjogi tankönyv Heller Erik professzor nevéhez fűződik, melyet 1945-ben adott ki a Grill Károly Könyvkiadó Vállalat "A magyar büntetőjog általános tanai" címmel, és amelyet az előszava így jellemez: "Ez a könyv a Magyar büntetőjog tankönyve c. mű 1931. évben megjelent I. és a jelen könyvvel egyidejűleg megjelenő II. félkötetének lényegesen rövidített tartalmát foglalja magában. Kizárólagos célja, hogy a jogtanuló ifjúságának azt az anyagot nyutjsa, amelyet tőlük a vizsgákon hiánytalanul meg lehet követelni". Saját 2008-as tankönyvemnek, mely a II. világháború utáni első önálló szerzős budapesti tankönyv volt ebben a tárgyban, Heller Erik iránti tiszteletből adtam "A magyar büntetőjog tankönyve I. Általános Tanok" címet.Egyetemi tanári és tanszékvezetői pályázataimban is szerepelt új, kizárólag az ELTE ÁJK-hoz kapcsolódó tankönyvek elkészítése, mely vállalásomat végre sikerült valóra is váltanom. E mostani kötet a 2008-as tankönyvemre épül, ugyanakkor kedves tanszéki kollégám, Ambrus István vállalta, hogy az új Btk.-ra tekintettel is hatályosítja annak szövegét. Ezen azonban túlterjeszkedett, és legújabb kutatási eredményeit, valamint néhol a "szegedi iskola" tételeit is becsempészte az új kötetbe. Ennek eredményeképpen új tankönyvünket a gyakorló szakember is éppolyan hasznosnak találhatja, mint azok a kollégák, akik arra kíváncsiak, hogy az "ELTE iskola" éppen merre tart.Gellér BalázsMegvásárolható az Eötvös-pontokban vagy megrendelhető webshopunkon keresztül.

bővebben

Eotvos-pontok.hu webáruházunk és könyvesboltjaink
ELTE Reader
ELTE Eötvös kiadó grafikai stúdió
Szerzőinkek
Vendégkönyv

© 2018 ELTE Eötvös Kiadó - Egyetemi tankönyv- és jegyzetkiadó