Főoldal

http://eotvoskiado.hu/site/kiadvanyok/327

Állás – Pénzügyi asszisztens
Az ELTE Eötvös Kiadó, az Eötvös Loránd Tudományegyetem intézményi kiadója tapasztalattal rendelkező munkatársat keres pénzügyi asszisztens munkakörbe, teljes munkaidőre. Főbb feladatok:- szerződéses dokumentációk előkészítése, iktatása, nyilvántartása,- beérkező számlák kezelése, előkészítése utalásra, rögzítése a könyvelés számára,- számlák kiállítása, postázása, nyilvántartása,- kintlevőségek nyilvántartása, fizetési felszólítók, egyenlegközlők kezelése,- banki kivonatok kezelése, előkészítése könyvelésre,- könyvelés-előkészítés, szoros együttműködés a Társaság könyvelőjével,- külső munkatársak és szerzők szerződéses adminisztrációjának kezelése, nyilvántartása. Elvárások:- szakirányú végzettség és gyakorlat,- Microsoft Office programok magabiztos használata,- precíz munkavégzés,- jó kommunikációs készség, rugalmasságElőnyt jelent:- aktív angol nyelvismeret,- sERPa rendszer ismerete. Jelentkezni a sandor.julia@eotvoskiado.hu címre küldött önéletrajzzal lehet, bruttó fizetési igény megjelölésével.

bővebben

Az óvodai környezeti nevelés módszertanaAz óvodai környezeti nevelés módszertana
Napjaink új pedagógiai kihívása a fenntarthatóságra nevelés, amely továbblépést jelent a környezeti nevelés történetében. Ennek főbb jellemzői a környezeti nevelés fogalmi kibővülése, tartalmának és módszereinek gazdagodása ember és környezete viszonylatában, ezek megfeleltetése a 21. század elvárásaival. Ez utóbbi sajátságai közé tartoznak: a környezet- és egészségtudatosság, a jövő iránti elkötelezettség, más szemlélet az energiafelhasználásban, a hulladékkezelésben.A környezeti és a fenntarthatóságra nevelés áthatják az óvodai nevelés egész folyamatát. Az óvodapedagógusok a környezetükkel való ismerkedésre, annak szeretetére és védelmére nevelik a kisgyermekeket, a környezettudatos gondolkodás és magatartás alapozását, környezetkultúrájuk alakítását építik be az óvodások valamennyi tevékenységébe.A környezet törvényszerűségeinek, konkrét összefüggéseinek megismeréséhez, a természettudományos gondolkodás alapozásához a pedagógiai kiindulópontot a "külső világ tevékeny megismerése" elnevezésű tevékenységforma jelenti. A jegyzet az ehhez a nevelőmunkához szükséges módszertani ismereteket tartalmazza.Ingyenesen olvasható és letölthető az ELTE Reader online könyvtárból.

bővebben

Korrektorokkal bővítjük szerkesztőségünket
Az ELTE Eötvös Kiadó, az Eötvös Loránd Tudományegyetem intézményi kiadója tapasztalattal rendelkező korrektorokkal bővíti szerkesztőségét. Korrektoraink gazdag tapasztalattal rendelkeznek a tudományos és szakmai szöveggondozás terén, külső munkatársként is szorosan együtt tudnak működni a szerkesztőséggel. A közös munka előre ütemezett, szerződéses megbízás keretében zajlik, és feltétele a fentieken túl a számlaképesség.Jelentkezni szakmai CV-vel a következő címen lehet: szerkesztoseg@eotvoskiado.hu.

bővebben

Eotvos-pontok.hu webáruházunk és könyvesboltjaink
ELTE Reader
ELTE Eötvös kiadó grafikai stúdió
Szerzőinkek
Vendégkönyv

© 2019 ELTE Eötvös Kiadó - Egyetemi tankönyv- és jegyzetkiadó