Főoldal

Kiadvány

Faragó Klára (szerk.)

Szervezet és pszichológia

Könyvünkkel egy hagyományt szeretnénk folytatni. 2005-ben Szervezeti látleletek- a szervezetpszichológia hazai kutatási irányzatai című kötetünkben bemutattuk a hazai fiatal szerzők szervezetekkel foglalkozó kutatásainak legfrissebb hajtásait. Jelen kötetünkben arra vállalkozunk, hogy bemutassuk, milyen új trendek, témák és megközelítések jelentkeztek az utóbbi években a munka- és szervezetpszichológiában, illetve felkutassuk, milyen környezeti tényezők és milyen- a tudomány fejlődéséből eredő- hatások nyomán születtek meg ezek az új kérdések és eredmények.

Doktori disszertációjukon dolgozó szerzőink a saját kutatási témájukkal kapcsolatos ismereteiket, gondolataikat és elképzeléseiket foglalták össze, kollégáink pedig a szervezetpszichológia terén szerzett többéves tapasztalatukat írják le. Bízunk abban, hogy a személyes beállítódásunk szerint kiválasztott legfrissebb kutatások nézőpontjai és eredményei sokak számára- vezetők és tanácsadók, kollégák és témát kereső diákok, nyitott és kíváncsi olvasók- új és érdekes ismereteket közölnek, új perspektívákat nyitnak meg.

Törekedtünk arra, hogy színes gyakorlati példákkal illusztráljuk írásainkat, ugyanakkor minden erőnkkel kerüljük a felszínesen népszerűsítő írások könnyű sikerét, azaz kutatások megalapozott mondanivalóját adjuk közre. Könyvünk fejezetei néhány kiszemelt kurrens téma körültekintő és alapos elemzésével a tájékozódást kívánja szolgálni, és inspirálni remél további releváns kutatásokat.

http://eotvoskiado.hu//img/gallery/ujdonsagok/farago_borito01.jpg

megosztás emailben
Share on Tumblr

Olvasói vélemény

Hozzászólok

spam védelem + spam védelem =

Hozzászólás:

Eotvos-pontok.hu webáruházunk és könyvesboltjaink
ELTE Reader
ELTE Eötvös kiadó grafikai stúdió
Szerzőinkek
Vendégkönyv

© 2020 ELTE Eötvös Kiadó - Egyetemi tankönyv- és jegyzetkiadó